۱۳۹۳ اردیبهشت ۱۳, شنبه

غذای مالایی






غذای امروز یه غذای مالایی هست که اینجا زیاد استفاده میکنن یعنی بیشترین غذایی که سفارش میدن وشمامیبینی این پلو هست البته توایرانم ازاین غذا درست میکنن منتها اینجا بیشتر به خاطر ادویه هایی که بهش اضافه میکنندوطرز درست کردنش شاید کمی متفاوت بنظر بیاد,من امروز باتغیراتی که خودم دادم درستش کردم البته خیلی خوشمزه شد شاید رسپی اصلی این غذا برای همه خوشمزه نباشه چون زنجبیل ومیخک وسیرزیادی داره همچنین آخرشم برنج رو توی روغن سرخ میکنن کسی زیاد براش جالب نباشه همسر منم مدل اصلیشو دوست نداشت کمی موادش روجابجا کردم خیلی خوشمزه شد .





موادلازم:
برنج                                                                             ۲پیمانه
نخودفرنگی,هویج نگینی شده,ذرت تازه یاکنسروذرت                    ازهرکدام ۵۰گرم
پیاز                                                                               ۱عدد
سیر                                                                             ۲حبه
گوشت مرغ                                                                     ۳۰۰گرم
روغن                                                                          به مقدارلازم
نمک
فلفل چیلی                                                                     نصف ق م
ادویه بریانی                                                                       نصف ق م
ادویه کاری                                                                               نصف ق م
ادویه مندری                                                                                   نصف ق م

طرز تهیه:
ابتدامرغ راباپیاز تفت میدهیم












کمی که رنگ آن تغییر کرد سیرخوردشده وبقیه ادویه ها رااضافه وباز تفت میدهیم



 وبه آن ۱ق غ رب گوجه اضافه میکنیم ودوباره همه مواد را تفت میدهیم وبا ۲لیوان اب روی حرارت کم میگذاریم مرغ بپزد












درپایان پخت مرغ به آن نخود فرنگی وهویج وذرت اضافه میکنیم تاکمی با بخار مرغ نرم شود











بعد از آن نوبت به برنج میرسد که بصورت ساده آبکش میکنیم
 








   ودریک قابلمه کمی آب وروغن اضافه کرده ویک کفگیر ازبرنج



    ومقداری از مواد گوشتی روی برنج میریزیم



واین کار را تاجایی که مواد گوشتی وبرنج تمام شود لایه لایه انجام میدهیم وبعد روی برنج را کمی زعفران دم کرده میدهیم
واجازه میدهیم برنجمان دم بکشد وبعد نوش جان کنیم.

               
                     نوش جان.....







هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر