۱۳۹۳ اردیبهشت ۱۴, یکشنبه

کیک یزدی


امروز کیک یزدی درست کردم عاشقشم چون ازش خیلی خاطره دارم جوون که بودیم هرروز صبح که میرفتیم شرکت بابچه ها قرار گذاشته بودیم نوبتی هرروز یک نفربرای صبحانه کیک یزدی بخره بیاره دور هم چه کیفی میداد کجایی جوونی که یادش بخیر...بفرمایید کیک یزدی....




مواد لازم:
تخم مرغ                            ۲عدد
آرد                                   ۱پیمانه
شکر                               ۱/۲پیمانه
روغن                              ۱/۲پیمانه
ماست                            ۱/۲پیمانه
پکینگ پودر                       ۱ ق م
هل                               ۱ق م
گلاب                             ۲ق س
نمک                              ۱/۸ق م
کنجد                            برای تزیین














طرزتهیه:
ابتدا تخم مرغ وشکررا درهمزن ریخته به مدت ۳دقیقه هم میزنیم
















تا رنگ تخم مرغ سفید وحجم آن دوبرابر شودبعد به آن ماست اضافه کرده












کمی هم میزنیم بعد نوبت به آرد الک شده وپکینگ پودر ونمک میرسه













که بالیسک هم میزنیم بعدازمخلوط شدن گلاب وروغن اضافه میکنیم














وبعد ازمخلوط شدن درقالب های مافین ریخته روی آن راکنجد می پاشیم ونوک یک چاقورادرروغن فرومیبریم ودروسط مافین میزنیم که پف کرده وزیباتربشه













بعد درفر داغ بادرجه حرارت ۱۷۵درجه سانتی گراددرطبقه وسط به مدت ۲۰دقیقه میگذاریم بعدازپخت اجازه میدهیم سردبشه ونوش جان میکنیم.














           

نوش جان....









هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر