۱۳۹۳ اردیبهشت ۱۵, دوشنبه

بیسکویت شکری


طعم این بیسکویت منوبرد به زمان بچگیم یادش بخیرخیلی خوشمزه هست بفرمایید.


موادلازم:

آرد سفيد 200 گرم                       
۱پیمانه+۱/۲پیمانه سرپر
کره 80 گرم                                 ۱/۳ پیمانه                          
پودر قند 50 گرم                            ۱/۴ پیمانه                     
تخم مرغ                                     يك عدد
بيكينگ پودر                                 نصف قاشق چايخوري
وانيل                                        چند قطره
شكر                                       ۱ق چ 














طرزتهیه:
کره و پودر قند را زده تا كرم رنگ شود.













سپس تخم مرغ، وانيل  را به مدت سه دقيقه زده تا مايه پف كند.














آرد را اضافه كرده خوب مخلوط ميكنيم تاخمیر یکدستی درست شود















و در كيسه نايلون به مدت يك تا يك و نيم ساعت در يخچال ميگذاريم.روي ميز را آردپاشي كرده خمير را به قطر دو تا سه ميليمتر باز كرده،

قالب ميزنيم من قالب نداشتم وباسریک کاسه کوچیک قالب زدم وروی اونوباچنگال سوراخ کردم تاخمیرنشه و بعدباتخم مرغ رومال میکنیم وشكر ميپاشيم














و در فر با 400 درجه فارنهايت به مدت هفت تا هشت دقيقه ميگذاريم و بعد بيسكويتها را از سيني خارج كرده و بعدازخنک شدن نوش جان میکنیم. 
















۱ نظر:


  1. ممنون از مطلب خوبتون
    با مطلب تبریک ماه رمضان آپدیت هستم. اگر تمایل داشتید به وبلاگ من هم سر بنزید. ممنون میشم

    پاسخحذف