۱۳۹۳ اردیبهشت ۱۵, دوشنبه

فالوده شیرازی


سلام دوستان امروز بااجازتون دلم هوس یه چیز خنک برای افطار کرده بود این بود که دست بکار شدم وفالوده درست کردم بفرمایید....







مواد لازم:

نودل برنج                                                      ۱۰۰گرم
شکر                                                            ۱پیمانه
آب                                                              ۱پیمانه
گلاب                                                           ۲ق س














طرزتهیه:

ابتدا شکر وآب را داخل ظرفی ریخته وخوب آن را حل میکنیم بعد آن راروی گاز گذاشته وچندجوش که خورد خاموش کرده واجازه میدهیم آب شکر غلیظمان خنک شود بعد گلاب رااضافه کرده وهم میزنیم وبرای مدت حدودا ۳ساعت درفریزرگذاشته بعد ازاینکه روی شربتمان یخ بست آن رابیرون می اوریم حالا نوبت به نودل های برنج است که با یک لیوان آب جوش میگذاریم حسابی نرم شود حدود۱۰ دقیقه روی گاز بعد ازپختن نودل ها آنها را قیچی کرده وبه آب شکر اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم ودوباره برای مدت ۲ساعت درفریزر گذاشته تاخوب شکر وگلاب به خورد نودل ها برود بعد ازاین مدت درظرف مورد نظر ریخته ونوش جان میکنیم.


































هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر