رنگینکم جزء اون دسته ازدسرهاست که فقط ماه رمضون خیلی
مزه میده بفرمایید.
مواد لازم:
خرما
200 گرم
آرد
یک لیوان
مغز
گردو
10-15 عدد
دارچین و
پودرقند
به میزان لازم
کره
۵۰گرم
طرزتهیه:
هسته ی خرما را حدا می کنیم و ان را با مغز گردو پر می کنیم
ارد را به همراه کره تفت می دیم تا رنگش طلایی بشه
بعد مقدار کمی پودرقندودارچین را به ارد اضافه می
کنیم
و تا هنوز داغ هست میریزیم روی خرماها
و بعدهم یه خورده دارچین روش می پاشیم وبعد ازاینکه
خنک شد برش زده در ظرف مورد نظر می چینیم
برای سفره ی افطار بسیار خوشمزه و مقویه نوش جان و التماس دعا....
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر