۱۳۹۳ اردیبهشت ۱۵, دوشنبه

رنگینک



رنگینکم جزء اون دسته ازدسرهاست که فقط ماه رمضون خیلی مزه میده بفرمایید.



مواد لازم:
خرما                                        200 گرم
آرد                                           یک لیوان
مغز گردو                                  10-15 عدد
دارچین و پودرقند                         به میزان لازم
کره                                           ۵۰گرم













طرزتهیه:
هسته ی خرما را حدا می کنیم و ان را با مغز گردو پر می کنیم














ارد را به همراه کره تفت می دیم تا رنگش طلایی بشه














بعد مقدار کمی پودرقندودارچین  را به ارد اضافه می کنیم














و تا هنوز داغ هست  میریزیم روی خرماها
 












 و بعدهم یه خورده دارچین روش می پاشیم وبعد ازاینکه خنک شد برش زده در ظرف مورد نظر می چینیم
برای سفره ی افطار بسیار خوشمزه و مقویه نوش جان و التماس دعا....














هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر