۱۳۹۳ اردیبهشت ۱۵, دوشنبه

پیتزا مرغ دودی


پیتزا جزء اون دسته ازفست فودهاهست که هرچی بخوری سیرنمیشی امروز یه پیتزا براتون میزارم که انگشتاتونم باهاش بخورین پیتزای مرغ دودی بسی خوشمزه هست حتما امتحان کنید. 


مواد لازم:
کالباس مرغ دودی                                  ۲عدد
فلفل دلمه ای                                        ۲عدد
ریحون وپیازچه                                        ۱پیمانه
قارچ                                                    ۳عدد
نان پیتا                                                ۲عدد
پنیرخامه ای                                          ۳ق غ
پنیرپیتزا                                             به مقدارلازم
نمک, فلفل چیلی, پودرپاپریکا                     به مقدارلازم
روغن                                                 ۱ق غ














طرزتهیه:
ابتدا روغن را درتابه ریخته بعد ازاینکه روغن داغ شد فلفل دلمه هاوپودرچیلی ,پودرپاپریکارا اضافه میکنیم














بعدکه کمی فلفل دلمه هاسبک شدندنوبت به کالباس مرغ دودی میرسه که به صورت نگینی خورد کردیم















وبه فلفل دلمه ها اضافه میکنیم















خوب که تفت خوردسبزی رااضافه میکنیم من یادم رفته بود توی مواد لازم ریحون بزارم ولی بعد که یادم اومد ریختم شماحتما ریحون بریزید














درآخرقارچ رااضافه کرده واجازه بدید خوب باهم تفت بخورند که آب نداشته باشه
به این مرحله که رسیدشعله گاز راخاموش کنید



























 پنیر خامه ای راباقاشق روی نونای پیتابکشید

بعد ازمواد روی نونا بریزید وکمی فشار بدیدتامواد خوب بچسبه
بعدم روی مواد پنیر پیتزا بریزید














وبزارید داخل فری که ازقبل گرم کردید به مدت ۱۰ تا۱۵ دقیقه درطبقه وسط با درجه حرارت ۲۰۰ درجه وقتی روی پنیرمون طلایی شد آماده هست اگه مثل من برشته دوست دارید ۲یا۳دقیقه اضافه تر بزارید بفرمایید نوش جان.
















هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر