۱۳۹۳ اردیبهشت ۱۵, دوشنبه

اسلایس خرما



امروز این شیرینی رو درست کردم که خیلی خوشمزه ومقویه مخصوصا برای افطار,دستور این شیرینی خوشمزه رو از(آشپزی برای صنم بانو) یاد گرفتم.





مواد لازم:
آرد                                                                  ۱پیمانه
شکر                                                                ۱/۴پیمانه
پکینگ پودر                                                          ۱/۲ق چ
جودوسر                                                             ۱پیمانه
کره یامارگارین                                                     ۱۲۵گرم
خرمای ریزشده                                                      ۱۰عدد
سیب گلابی خردشده                                              ۱عدد
دارچین                                                              ۱ق چ
طرزتهیه:
ابتدادریک کاسه آرد, جودوسر, شکر,کره و پکینگ پودرراباهم مخلوط کرده وبایک قاشق چوبی کره رابه خورد موادمان میدهیم














دریک ظرف دیگر خرما وسیب خورد شده ودارچین راباهم مخلوط میکنیم
















وقتی موادمان آماده شد خمیر یکدستی درست می شود














ظرف کیک پزی راروغن مالی میکنیم ونصفی ازخمیرمان را درآن پهن میکنیم ودروسط خمیر مواد مان را ریخته وکمی پهن میکنیم  متاسفانه این قسمت را فراموش کردم عکس بگیرم توجه داشته باشید که ازاطراف ۱سانت فاصله داشته باشد بعد بقیه خمیر را روی آن پهن کرده تایکدست شودمیتوانید بادقت کمی فشار دهید تاموادبه هم بچسبد















ودرفرازقبل گرم شده با درجه حرارت۲۰۰درجه سانتی گرادمیگذاریم برای مدت ۲۵ دقیقه
















بعد ازآماده شدن اجازه دهید خوب خنک شود

این شیرینی کمی شکننده هست بخاطر داشتن جو ,خوب  بعد درظرف مورد نظر برش دهیدو نوش جان کنید.



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر